Washington D.C.

Washington DC (District of Columbia)

Gaat u op vakantie naar Amerika? Mis Washington D.C dan niet! Het is de hoofdstad van USA. Er is hier veel geschiedenis te vinden, in Washington D.C is het huis van de voormalige president Donald Trump. Er zijn presidenten geweest die veel betekenden voor Amerika en soms ook voor de wereld, voor die presidenten zijn er monumenten.

Onder andere voor Abraham Lincoln, Abraham Lincoln is de persoon die slavernij afschafte. Hij was een goede president, hij is de eerste president die is vermoordt tijdens zijn presidentschap.  U kunt zijn monument bezoeken, ook kunt u het monument van George Washington bezoeken. George Washington was de eerste president van de verenigde staten, Thomas Jefferson was de derde. Jefferson heeft veel meegewerkt aan de Onafhankelijkheidsverklaring. Er zijn vele monumenten in Washington D.C. er is ook een monument voor Martin Luther King. Bij national mall zit het lincoln monument. Tegenover het lincoln monument zijn fonteinen, bloemen en het capitool, on het capitool houden ze congressen.

Een interessant museum is National Museum of Natural History, het kwam voor in de film “ night at the museum” Natuurlijk is het museum zelf ook interessant met activiteiten. Als u naar de dierentuin wilt dan kunt u naar Smithsonian National Zoological Park, er zijn tijgers, leeuwen, pandas en meer. Als u meer wilt weten over de geschiedenis van de 2e wereldoorlog dan kunt u naar United States Holocaust Memorial Museum, iemand presenteert en legt uit wat en hoe de “holocaust” is gebeurd. National Museum of African American History and Culture is een museum die over de historie en cultuur gaat van Afrikaanse en Amerikaanse mensen. Als u liever kunst wilt bezoeken dan is National Portrait Gallery een aanrader.

Washington D.C.