Manhattan

Manhattan

New York heeft verschillende burgen. Tribeca, Peter Cooper Village, Greenwich village zijn er een paar De meest beroemde is Manhattan, dit komt omdat daar de meest beroemde bezienswaardigheden te vinden zijn, voor vakantie een leuke plek. Chinatown is te vinden in Manhattan, het is een goede plek voor toeristen en het eten is erg lekker, u heeft veel variatie. Elk jaar wordt Chinatown verlicht wanneer het Chinese nieuwe jaar is.

Museum of modern art is een museum vol kunst, er staat de schilderij “de sterrennacht”. Het is van de Nederlandse schilder Vincent van Gogh, dit schilderij is erg geliefd bij vele mensen en beroemd.  U kunt ook een dierentuin bezoeken, in central park is de dierentuin central park zoo. Als u met een gezin van plan bent op vakantie in Manhattan New York te gaan dan is dit zeer geschikt. st. patrick’s cathedral is leuk om te bezoeken, het is een prachtig kathedraal in gothic stijl. U kunt er even zitten en uitrusten, genieten van het uitzicht, entree kaarten kunt u bestellen. Het interieur kunt u ook bewonderen.

Als u een evenement wilt zien dan kunt u naar madison square garden. Er worden ook evenementen gehouden onder andere, concerten, basketbalwedstrijden, hondenwedstrijden en meer. Voor een theater show kunt u naar Broadway, Broadway is erg beroemd omdat hier vele beroemde theaterstukken worden gehouden, het is erg leuk als u van theater houdt. Washington Square Park is een plek waar u even kunt bijkomen om te zitten. Als u historie leuk vindt dan kunt u naar Chrysler Building, het was ooit het hoogste gebouw ter wereld.

ManhattanManhattan