Statue of liberty

Statue of liberty

Een teken van vrijheid, vrede, verwelkoming. Het vrijheidsbeeld is een deel van New York dat u als toerist moet zien. Het zit op het eiland liberty island, een eilandje dat niet bewoond is maar waar the statue of liberty staat. Als u the statue of liberty wilt zien dan kunt u ernaartoe varen, foto’s mee maken. U kunt ook in de kroon, wanneer u in de kroon zit dan heeft u uitzicht over New York.

U kunt alleen online reservaties ervoor maken. The statue of liberty is van de Fransen gegeven aan New York, het standbeeld staat voor welkom van gasten, immigranten, vrijheid, vrede. Als u the statue of liberty van een afstand wilt bekijken, dan kan dat het is mogelijk. U kunt in dat geval naar Ellis Island gaan zodat u het kan zien. Ellis island was vroeger voor immigranten die in New York wilden wonen. Nu is het een haven waar u van een afstandje naar statue of liberty kunt kijken, u kunt er met de ferry heen varen. Speculaties gingen rond dat de vrouw van statue of liberty eigenlijk een man is. Een journaliste beweert dat het de broer van Frédéric Auguste Bartholdi’ is. Ik persoonlijk geloof dat niet.

Leuk om te weten, diegene die het Vrijheidsbeeld heeft gemaakt: Gustave Eiffel, hij heeft ook de Eiffeltoren gemaakt. Als u souvenirs zou willen dan zit New York er vol mee, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Het is een leuke vakantie ervaring die u niet snel zult vergeten.

Statue Of Liberty