Maine

Maine

Maine is een staat helemaal boven Amerika, het grenst aan Canada. Vroeger was Maine bezet door de Fransen, dit zie je nog steeds terug. Maine is een niet heel bekend plaatsje maar het is wel heel erg mooi, en er zijn leuke activiteiten te doen. Er is veel natuur om van te genieten, neem eens een kijkje bij Acadia National Park. Het is een prachtig Nationaal park met een vuurtoren en prachtige bergen. U kunt er goed wandelen en fietsen, zeer leuk voor vakantie!

Mount Katahdin is weer iets als u wilt gaan klimmen, kamperen is ook mogelijk en natuurlijk wandelen, wilt u liever winkelen? dan is Old Port een aanrader. Old Port is erg gezellig met leuke winkels, er is veel shop gelegenheid. Maine is zeer bekend door hun kreeften, ze vangen altijd veel kreeft, kreeft eten is zeker een must in Maine! Geen zorgen u zult genoeg restaurants vinden waar ze kreeft serveren, als u niet van kreeft houdt dan staat er natuurlijk ook ander lekkernij.

Als u tot rust wilt komen dan moet u naar Abby Aldrich Rockefeller Garden, deze tuin is zeer rustgevend. Er zijn een paar beelden te herkennen aan China en de tuin is erg mooi, er zijn een paar standbeelden, kleine rivieren, moongates, zeker waard om een bezoekje te brengen. Als u naar Maine gaat, ga dan in de herfst want in de herfst worden veel appels geplukt om appeltaart te maken, u kunt meedoen door  naar een boerderij te gaan en appels te plukken. Maine heeft veel boerderijen maar ook veel vuurtorens en winkels.

MaineMaineMaine