Connecticut

Connecticut

 

Connecticut is een mooie plek, het ligt tegen New York aan. In Connecticut komen niet veel toeristen, hoewel het wel veel te bieden heeft. Voor Beluga Walvissen moet u naar Mystic Aquarium, het heeft prachtige vissen om te bewonderen. Neem ook een kijkje bij Mystic Sea Port voor de Mayflower II, een groot gebouwde replica schip, het schip waarmee de Pelgrim Fathers naar Amerika gingen. Connecticut heeft een paar belangrijke universiteiten, waaronder Yale University. Yale is een beroemde universiteit met veel opties, het is al in 1701 opgericht u kunt het bezoeken en het gebouw bewonderen. Als u toch op Yale University bent neem ook een kijkje bij Yale University Art gallery, prachtige stukken kunst worden tentoongesteld, zeer mooi om te zien.

Als u naar een ander museum wilt dan kunt u naar Mark Twain House, de Mark Twain House was het huis van Mark Twain. Mark Twain was een bekende schrijver, u kunt nog steeds het huis aanschouwen hoe het er vroeger uitzag. Wat ook zeer mooi is om te zien is Gillette Castle State Park, het is een park met een oud kasteel die u kunt bezoeken. Case Mountain is een mooi park om te mountainbiken of  wandelen. Als u geintereseert bent in zeevaart dan kunt u naar Submarine Force Library and Museum.

Voor winkelen en eten kunt u naar Historic Downtown Mystic, hier zijn er vele eetgelegenheden en winkels. Een aanrader is de Mystic Pizza, hij werd vertoond in een film met Julia Roberts en het schijnt zeer lekker te zijn.

ConnecticutConnecticutConnecticut