Delaware

Delaware

 

Delaware is een klein plaatsje met veel mogelijkheden, Delaware is de eerste staat die onafhankelijk werd. Het heeft vele museums waaronder Winterthur Museum. Winterthur Museum is een prachtig huis met een paar van de belangrijkste collecties van Amerika, het is ook voorzien met bibliotheek en een tuin. Een ander museum is Delaware Art Museum, hier worden veel kunst exemplaren tentoongesteld. Voor het strand kunt u naar Delaware Seashore, hier is het niet te druk wat fijn rustgevend is. Rehoboth beach is weer wat drukker met restaurantjes en winkels. Dewey beach heeft veel sportgelegenheid en is meer voor feesten.

Een interessant fort dat u kunt bezoeken is Fort Delaware, zeer groot en historisch mooi. Een prachtig landgoed is Nemours Mansion and Gardens, het heeft een gouden fontein en eromheen bloemen en vazen, het landhuis zelf is ook prachtig gemaakt. Als u naar een dierentuin wilt dan kunt u naar Brandywine Zoo, Brandywine zoo heeft veel prachtige dieren die u kunt bewonderen. Wilmington and Western Railroad is een treincompagnie, zeer leuk om met kinderen heen te gaan en de treinen te bewonderen.

Als u naar nog een museum wilt dan kunt u naar Hagley Museum and Library, dit is een Technologie museum. Het gebouw zelf is mooi en er zijn leuke exemplaren te zien, het heeft ook een bibliotheek. Als u honger heeft dan kunt u naar Bridgeville, hier hebben ze heerlijke koffietenten, restaurants en leuke winkels. Voor een tussenstop om wat te eten, is Bridgeville geschikt. Het is niet druk maar kalm met vriendelijke bewoners.

DelawareDelawareDelaware