New Jersey

Reacties zijn gesloten

New Jersey

 

In New Jersey vindt u van alles, In de zomer  zon, zee, strand, in de winter kunt u skiën. Er zijn ook bergen en vele landschappen waar u kunt wandelen, klimmen of overnachten. Atlantic City is een stad die bekend is door de casinos, stranden en looppad. Terwijl u over het looppad loopt ziet u vele winkels en restaurants, er zijn attracties dicht bij de zee en alles is in de avond vrolijk verlicht. U zult daar Lucy The elephant vinden, een groot indrukwekkend beeld van een olifant, U kunt boven klimmen en het uitzicht zien over Atlantic City, zeker een bezoek waard.

Voor een amusumentenpark kunt u naar Six Flags, het is vergelijkbaar met walibi maar dan veel groter. Delaware water gap National Recreation Area is een natuurpark met veel water, bossen en een waterval, zeer geschikt als u wilt wandelen en natuur wilt zien. Cape May heeft prachtige victoriaanse huizen dichtbij het strand, het is een prachtplaatje om te zien. Ocean City heeft een strand, in de buurt zijn er winkels, restaurants en hotels.Ocean City heeft ook een amusument park en is in de zomer best druk.

Liberty state park is een park in New Yersey, hier kunt u het vrijheidsbeeld zien en heeft u ook uitzicht over New York, en veel water. Zeer geschikt als u even wilt zitten op een bankje om te picknicken, hier heeft u prachtig uitzicht. Er is ook een speeltuin met uitzicht over de stad, leuk voor kinderen. Als u in New Jersey bent is Liberty state park het zeker waard om erheen te gaan.

New JerseyNew JerseyNew Jersey