Chicago

Reacties zijn gesloten

Chicago

Chicago is een bekende plek in de staat Illinois, het is zeer groot en vol leuke activiteiten. Een zeer iconisch gebouw is het willis tower gebouw van Chicago, u zult het niet missen omdat het gebouw zeer lang is. Als u naar de dierentuin wilt dan kunt u naar Lincoln park zoo, een leuke dierentuin zeker leuk met kinderen.  Als u van kunst houdt dan kunt u naar de Art institute of Chicago waar prachtige exemplaren te zien zijn

Een zeer interessant kunstwerk is de Cloud Gate, een grote metalen boon die de omgeving reflecteert op het metaal waardoor u een groot spiegelbeeld ziet. Het is geplaatst bij Millennium Park, een park met meerdere leuke kunstwerken die u kunt bewonderen. Een leuke pier in Chicago is de Navy Pier, vooral wanneer alles in het donker verlicht is. Er zijn leuke attracties en het is een perfecte plek als u wilt wandelen.

Shedd Aquarium is een zeer groot en mooi aquarium, wanneer u langs het wandelpad loopt dan ziet u allemaal vissen om u heen zwemmen. Het aquarium geeft ook shows met dolfijnen, een zeer leuke belevenis om niet te vergeten geschikt voor jong en oud. Als u wilt shoppen dan kunt u naar Water Tower Place, er is een glazen lift en wel 100 winkels, spa’s en restaurants met verukkelijk eten. U heeft daar de John Hanock center waar u veel plezier zult beleven, als u naar Chicago gaat mis dit niet. Bij Field museum of natural history worden er veel leuke evenementen gehouden en komt u veel te weten over bepaalde diersoorten.

Image result for chicagoImage result for Field museum of natural historyImage result for chicago willis tower