Vermont

Reacties zijn gesloten

Vermont

Vermont wordt ook wel the green mountain estate genoemd het is een prachtige staat met vele activiteiten. Als u er bent mis dan niet Stowe, Stowe is een prachtige plek om te skiën het landschap is in de winter zeer mooi. Burlington is ook een zeer mooie plek waar u over de straten kunt lopen en het gebied kunt verkennen. Het is een zeer mooie plek met leuke restaurants, winkels en terrasjes een leuke vakantiesfeer.

Als u natuur wilt beschouwen dan kunt u naar Lake Champlain, een prachtig groot helderblauw meer waar u kunt picknicken terwijl u het uitzicht bewondert. Als u nog een skiplek zoekt u kunt naar Killington, zeer goede winter sport mogelijkheden en zeer leuk om tussendoor het landschap te aanschouwen, hoge witte bergen en bomen die ook onder de sneeuw zitten een echt winterparadijs. Als u naar een museum wilt dan kunt u naar Shelburne museum een zeer interessant museum waar u veel leert op een leuke manier.

Hildene is een zeer mooi gebouw dat u kunt bewonderen, er is mogelijkheid om hier te trouwen en er worden ook tours gegeven.Een zeer leuk wetenschapsmuseum is de ECHO Lake Aquarium and science center, hier ziet u bijzonder mooie vissen en komt u leuke feitjes te weten.

Als u wilt kamperen dan kunt u naar Smugglers Notch state park, een plek in het bos met watervallen, meren, rotsen en vele groene bomen. In de herfst is het zeker een aanrader door de kleurverandering van de bomen. Wanneer u naar Vermont gaat wees dan zeker dat u naar Vermont state house gaat, een prachtig gebouw gelokaliseerd in montpelier.

VermontVermontVermont