Augusta

Reacties zijn gesloten

Augusta

Augusta is de hoofdstad van Maine, hier zult u zeer verrast worden. Augusta heeft veel te bieden waaronder Fort Western, Fort Western was een Britse kolonie uitkijkpost nu kunt u het gebouw bewonderen.  Als u naar een museum wilt dan kunt u naar het Main State museum, zeer interessante stukken over de geschiedenis die tentoongesteld worden. Als u een park zoekt dan kunt u naar Bicentennial Park, een zeer leuk park met vele toestellen. Bicentennial Park is zeer geschikt voor kinderen en leuk voor een dagje uit in de natuur.

Children’s Discovery Museum is een leuk museum gericht op kinderen waar jong en oud wat leuks meemaken en leren.Viles Arboretum is een mooie tuin waar u prachtige bloemen vindt, dit is perfect voor een wandeling. Doordat niet veel mensen dit kennen is het rustig, hierdoor kunt u rustig tot uzelf komen en genieten van de natuur. Een mooi publiek gebouw is The Blaine House een zeer mooi gebouw met een interessante achtgrond.

Augusta Waterfront Park is een prachtig park bij het water waar u op een bankje kunt zitten en picknicken, het uitzicht is verbluffend met veel water en prachtige bomen. Bij Maine komen er niet veel toeristen, het is niet zo druk als New York of Los Angeles, dit is wel een positief punt. Doordat het niet zo druk is kunt u rustig genieten van de schoonheid van de natuur en alle interessante gebouwen rustig bekijken, omdat Maine dichtbij het water ligt wordt kreeft veel geserveerd wees zeker dat u dat ook proeft het is verrukkelijk.

Image result for maine state museumImage result for maine capital