Kansas

Reacties zijn gesloten

Kansas

Kansas is een staat waar veel te doen is het is bekend als de “sunflower state” omdat hier veel zonnebloemen groeien. Hier is ook de plek waar The Wizard of Oz plaatsnaam, als u een groot fan bent dan zult u zich niet snel vervelen. Een mooie plek met bloemen en andere plantensoorten is Botanica The Wichita Gardens, hier kunt u rustig wandelen en genieten. Als u met kinderen gaat dan is een dagje uit naar Sedgwick County Zoo zeer leuk, allemaal pracht dieren die u kunt bewonderen.

Als u naar een museum wilt dan kunt u naar Old Cowtown Museum een museum in stijl van een cowtown. Voor de Wizard of Oz fans u kunt naar OZ Museum en u uitleven, de kleding van Dorothy, artikelen die zijn gebruikt in de film, foto’s en meer. Exploration Place is een wetenschaps centrum waar vele leuke activiteiten worden gehouden en kinderen op een leuke manier over onderwerpen leren.

Dorothy’s House and the Land of Oz is een plek waar het huis van Dorothy staat, hier is een museum in het teken van Wizard of OZ en een leuke speeltuin leuk gedecoreerd in de stijl van Oz. Museum of World Treasures is een museum met belangrijke exemplaren van over de hele wereld, zeer belangrijke. Deanna Rose Children’s Farmstead is een mooi kinderboerderij waar de kinderen dieren kunnen aaien, er zijn ook leuke attracties waar ze in mogen. Voor het middelpunt van de verenigde staten kunt u naar Geographic center of the contiguous United States, zeer bijzonder om mee te maken.

KansasKansasKansas