Atlanta

Reacties zijn gesloten

Atlanta

Atlanta is de hoofdstad van Georgia in de USA, het is een prachtige plek waar u zich niet kunt vervelen. Waar u zeker heen moet is World of Coca-Cola een groot museum over Coca Cola en de geschiedenis ervan. Atlanta Botanical Garden is een prachtige tuin waar er van planten sculpturen zijn gemaakt, zeer indrukwekkend. Voor het hoofdkantoor van CNN kunt u naar CNN Center hier kunt u shoppen, dineren en een tour krijgen. Centennial Olympic Park is een mooi park met prachtig uitzicht over de stad.

Als u naar een pretpark wilt dan kunt u naar Six Flags, een leuk attractiepark met geweldige achtbanen. Er worden ook evenementen gehouden, u kunt er eten en meer! High Museum of Art interessante collecties en exemplaren tentoongesteld, een prachtig museum met leerzame onderwerpen zeker een bezoekje waard.

Martin Luther King Jr National Historical Park is een park voor Martin Luther King, hier staat zijn graf en huis. Martin Luther King was een belangrijke man die opkwam voor mensen rechten. Als u met kinderen bent wees dan zeker dat u naar LEGOLAND Discovery Center gaan een leuke ervaring dat ze niet snel zullen vergeten.

Wilt u een gebouw bewonderen? U kunt naar de Georgia state capitol een prachtig museum dat u kunt bezoeken, de architectuur is prachtig. Woodruff Arts Center is een plek met theater, orkest en kunst, er zijn leuke evenementen en u kunt er ook eten/drinken! Voor een leuk dagje uit naar de dierentuin kunt u naar Zoo Atlanta met pracht dieren.

Image result for atlanta georgiaImage result for atlanta georgia zooImage result for atlanta georgia capitol