New York

Reacties zijn gesloten

New York

Mocht het de eerste keer zijn dat je naar New York gaat , dan zou ik zeggen …. ga naar de Big Apple! Een van de highlights! Bezoek de meters hoge gebouwen, Central Park, loop over de Brooklyn Bridge, en vaar met een boottochtje over Hudson. Later kun je wat uniekere dingen gaan beleven.

Empire State Building

New York heeft een belangrijke bezienswaardigheid die de naam Empire State heeft. Het gebouw is 443 meter hoog. Als je naar New York gaat is een absolute must see alle torens van top tot teen bekijken. Ook de ‘vieuw’ van Manhattan is geweldig mooi!

Times Square

Als je in New York bent moet je Times Square absolúút ooit in je leven wel gezien hebben!  Ook al is het er erg druk en lawaaiig, daardoor is het een echte ‘New York’ beleving om het daar mee te maken. Dit wereldberoemde plein is vernoemd naar het kantoor ‘The Times’ vast bij het plein.

Central Park

Ook is dit een heel bekende plek in New York, en voor de hele wereld. Mensen gaan hier o.a. hardlopen, mensen bekijken en picknicken.

Cupcakes eten

Er zijn heel véél films opgenomen in New York, waarvan Sex and the City wel de meest bekende is. Sinds deze film is de Magnolia Bakery zo populair en druk geworden! Haal een cupcake en geniet er van, intussen dat je door de Perry Street een kijkje neemt.

Vrijheidsbeeld

Je zou het misschien niet snel denken, maar het vrijheidsbeeld is maar liefst 46 meter hoog, wat veel toeristen misschien wel tegen valt… Eigenlijk moet je er toch wel even een kijkje wagen, bij het bijna meest bekende beeld van de wereld? Al met al is een tocht met een ferrry ook erg leuk om te beleven.

Afbeeldingsresultaat voor magnolia bakeryAfbeeldingsresultaat voor time squareAfbeeldingsresultaat voor new york