Boston

Reacties zijn gesloten

Boston

De capital van Massachusetts is Boston. Het is bijna een van de oudste steden in de US. Er zijn hier zoveel historische bezienswaardigheden. Kunst en cultuur is ook een van de highlights in deze stad. Hier heb ik een paar dingen beschreven die je allemaal kunt gaan doen in Boston:

Newbury Street 

Als je wilt gaan winkelen met een goeie smaak, kun je het beste naar Newburry Street en Boylston gaan. In die winkels zijn de nieuwste trends en heeft het zich vermengd met designer winkels en iets goedkopere winkels.

Red Sox Fenway Park
Mocht je interesse hebben in ‘history of sports’ kun je naar Fenway (baseball) park gaan. Dit begon in 1912 van de Red Sox.

Harvard Square
Dit is een historische plaats waar veel dingen samen komen zoals: bibliotheken, theaters, kunstwerken, onderwijs en wetenschap. Dit is een geschikte plaats voor bijna alle studenten die hier hun tijd doorbrengen.

Freedom Trail

Freedom Trail is een lang pad die langs super veel belangrijke gebouwen komt van Boston. De route die je moet lopen is met een soort rode streep aangebracht op het pad.

Het start eigenlijk in het park van Boston. Dat is ook de oudste park in de Verenigde Staten. Bij dit park staan er een paar indrukwekkende monumenten en is er onder de grond ook een parkeerterrein gebouwd. In het oosten bevindt zich de Visitor Center, daar kun je veel informatie krijgen over de belangrijke gebouwen die je gaat bezichtigen wanneer je over de Freedom Trail wandelt. Ook kun je een gids krijgen die met jouw de route aflegt.

Afbeeldingsresultaat voor boston]Afbeeldingsresultaat voor boston freedom trailAfbeeldingsresultaat voor red sox fenway park