Chicago

Reacties zijn gesloten

Chicago

Navy Pier

De Kilometer lange pier aan de oever van Lake Michigan is zeker de moeite waard. Hier is altijd wat te beleven. Je vindt er Parken, tuinen, winkels, restaurants en niet te vergeten de attracties. Op loopafstand van de Pier ligt Ohio Street Beach. Hier vinden regelmatig grote en kleine festivals plaats.

The Shedd Aquarium

Met dit aquarium ben je zeker wel 3 uur zoet. Het heeft onderanderen een haaienbad, dolfijnenshow, 4D-Film, penquins en beluga’s. Perfect voor op een regenachtige dag. Regel je kaartje van te voren het kan er erg druk zijn.

Fietsen in Chicago

Fietsen is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je naar Chicago gaat. Chicago biedt voor fietsers goede en veilige fietspaden. Vooral in en rond de parken en langs de kustlijn van Lake Michigan vind je veel fietspaden waar je heerlijk kan genieten van een fietstocht. Je kunt ook gemakkelijk fietsen huren in Chicago. Een fiets huren in Chicago kost ongeveer 30 dollar per dag.

Millennium Park

Dit park is de plek om lekker te ontspannen. Het grasveld heeft een groot openluchttheater waar in de zomer wekelijks gratis muziekoptredens worden gegeven. En er zijn nog veel meer dingen te doen zoals de Cloud Gate dit is een groot kunststuk met een schitterende weerspiegeling vanuit alle hoeken. Heb je het nou heel erg warm dan kun je verkoeling zoeken rond de bijzondere Crown Fountain, dit is een groote steen waar om de paar minuten een ander gezicht op word vertoont. uit de mond komt dan water, Heerlijk afkoelen dus!Afbeeldingsresultaat voor crown fountain chicagoAfbeeldingsresultaat voor Navy PierAfbeeldingsresultaat voor millennium park chicago