Philadelphia

Reacties zijn gesloten

Eastern State Penitentiary

Deze gevangenis is al lang niet meer naar omgekeken. Van  buiten lijkt het net een kasteel, maar binnen is het aan het vervallen. Cel muren brokkelen af, zelfs de wc’s zijn van de muur afgebroken. Maar toch is de gevangenis heel indrukwekkend. Met Halloween word er een evenement georganiseerd dit heet Terror Behind the Walls.

Frankford Hall

Dit is een Outdoor beer garden waar u grote pullen met bier kan drinken in Duitse style. Vergeet niet een bavarian Pretzel of een lekkere worst te nemen. Daarbij kunt u ook nog genieten van een potje ping pong of jenga. Dit is leuk voor s’avonds maar kan ook zeker overdag.

Philadelphia Zoo

Dit is zeker een must. Dit is namelijk de eerste dierentuin in Amerika en heeft meer dan 1300 dieren.  De dierentuin zorgt goed voor hun dieren. De dieren hebben veel ruimte waar ze in rond kunnen lopen. In de KidZooU-attractie kunnen kinderen tot 13 jaar helpen bij het verzorgen van de boerderijdieren. Het park ligt ongeveer 6 kilometer ten noordwesten van het centrum. Zeker een aanrader dus als u een gezellig dagje met de familie wilt doen.

King of Prussia

Deze mall staat op nummer 3 van grootste malls ter wereld en nummer 2 in Amerika. Deze mall bestaat uit 2 delen en heeft zo ongeveer elke winkel die u zich kunt bedenken, dit is dus een paradijs voor de mensen die van shoppen houden. De mall is schoon en een absolute aanrader voor als het regent. Er is ook voldoende parkeergelegenheid. Er zijn ook nog eens meer dan genoeg eet gelegenheden.

Philadelphia Philadelphia