Charlotte

Reacties zijn gesloten

Reedy Creek Nature Center and Perserve

Dit Park heeft veel te bieden: verschillende wandelroutes,  vissen, speeltuinen, schommels, een basketbalveld en een voetbalveld. Er is ook een natuurcentrum waar je kennis kan opdoen over het park.

NASCAR Hall of Fame

Ookal heb je niks met Nascar, dit museum is zeker een aanrader. Het geeft je meer informatie over wat er allemaal bij komt kijken en wat er achter de schermen afspeelt. Het is een mooie interactieve wandeling door de geschiedenis van Nascar. Dit is ook zeker leuk voor kinderen!

Carowinds

Dit is een pretpark en ligt op ongeveer twintig minuten rijden van Charlotte. Het park word goed schoon gehouden en denkt aan haar mensen in de zomer worden er bekertjes met water uitgedeeld. Dit park is leuk voor iedereen het heeft bijvoorbeeld: Thrill Rides voor de Thrill zoekers en Family Rides voor de hele familie en zelfs Kids Rides!

Winkelen

Charlotte is een echte winkelstad. Je kunt er veel winkelcentra vinden. Alles is er, van goedkoop tot dure merk kleding. Je kunt heel goed winkelen in Downtown Charlotte. Winkelcentra waar je bijvoorbeeld heen kunt gaan zijn: Concord Mills, Galaria Shopping Center, Rosedale Shopping Center, Northlake Mall en SouthPark Mall.

Andere leuke weetjes

Plaza-Midwood is een plein in de stad waar je allerlei nationaliteiten kunt vinden. Ook vind je hier veel restaurants en barretjes. Of wil je de stad van boven bekijken? Dan kun je naar Hearst Tower. Dit gebouw heeft een hoogte van 201 meter en het gebouw is open voor bezoekers.

Afbeeldingsresultaat voor charlotte north carolinaAfbeeldingsresultaat voor charlotte north carolina NascarAfbeeldingsresultaat voor reedy creek nature center and preserve