Houston

Reacties zijn gesloten

Smither Park

Dit park zou je missen als je niet wist dat het bestond. Dit is een park met heel veel geweldige kunstwerken. Zeker een aanrader om hier een kleine wandeling door heen te maken. Als je in het weekend gaat maak je zelfs kans dat je een kunstenaar bezig ziet.

Downtown Aquarium Houston

Dit Aquarium is redelijk aan de kleine kant maar toch wel heel indrukwekkend. Ze hebben een restaurant midden tussen de Aquariums. Het is vooral leuk voor families met kleine kinderen.

 

The Houston Museum of Natural Science

Dit is een geweldig museum in downtown Houston. Alles is mooi aangekleed en in thema’s ingedeeld. Er zijn veel bijzondere skeleten van dinosaurussen. Ook vind je er Samurai harnassen, mummy’s en nog veel meer. Dit museum is zeker leerzaam voor jong en oud. En vooral heel erg interessant.

 

Rodeo Houston or Houston Livestock Show and Rodeo

Als je nog nooit een Rodeo hebt gezien en in Texas bent is dit zeker een must. Het is een grote show met allerlei entertainment. De verschillende shows zijn bijvoorbeeld: Bull Riders, Schapen races, dressuur met ezelkarren en biggen races. De mensen die mee doen aan de show zijn echte entertainers en kunnen je uren lang vermaken met van alles.

 

Houston Zoo

Houston Zoo is een dierentuin met meer dan 4500 dieren van meer dan 900 dierensoorten. De verblijven van de dieren zijn goed aangekleed. Ook zijn er veel schaduwplekken als je even uit wilt rusten. Dit is leuk voor jong en oud en gegarandeerd een leuke en leerzame dag.

Houston Houston