Atlanta

Reacties zijn gesloten

Georgia Aquarium

Dit is een van de grootste Aquariums ter wereld en was in van 2005 tot 2012 ook de grootste. Het Aquarium heeft meer dan honderd duizend dieren en een paar duizend verschillende soorten. De meest bijzondere vissen die ze hebben zijn: Walvis haaien, Beluga walvissen, California Zeeleeuwen, Tuimelaars en Manta’s. Het Aquarium heeft verschillende show’s pas op waar je gaat zitten… anders word je nat! Je kijkt je ogen uit in dit Aquarium het is zo groot dat je hier zeker wel een hele dag voor moet nemen.

 

World of Coca-Cola

World of Coca-Cola is een tentoonstelling  waar de geschiedenis en reclame van The Coca-Cola Company in staat. Ook word aandacht besteed aan de grote evenementen die het bedrijf sponsort. Zelfs de nederlandse Coca-Cola reclames zijn terug te zien. Ook kun je alle Coca-Cola smaken proberen die over de hele wereld verkocht worden.

 

Delta Flight Museum

In het Delta Flight Museum kun je de geschiedenis van Delta bekijken. Oude vliegtuigen, Flight Attendents Outfits en alles wat daarbij komt kijken. Je kunt zelfs in een simulator van een boeing 737 vliegen, deze simulator is een van de enige simulators ter wereld waar je als burger in kan.

 

CNN Center

Neem een kijkje achter de schermen op het hoofdkantoor van CNN. De tour duurt ongeveer 50 minuten en je hebt je eigen gids. Krijg een kijkje achter de schermen hoe een live broadcast gemaakt word voor alle kijkers over de hele wereld. Je krijgt beter inzicht in hoe werelds grootste nieuws organisatie te werk gaat. Kom te weten hoe CNN de grootste is geworden als nieuws bedrijf.

Atlanta Atlanta