Savannah

Reacties zijn gesloten

Savannah

Savannah is een plaats in Georgia dat vele mooie bezienswaardigheden heeft. Een park dat u zeker moet bezoeken is Savannah Historic District, het park heeft prachtige gebouwen en beelden. U kunt er niet alleen wandelen maar ook fietsen of picknicken. Zeker een aanrader om hierheen te gaan. Als u naar Savannah gaat dan mag u dit zeker niet missen.

Heeft u ooit de “Midnight in the garden of good and evil” gezien? Het is hier te vinden in Savannah bij Bonaventure Cemetery. Een van ’s werelds mooiste begrafenis plaatsen, u kunt ook deelnemen aan een tour. Als u geschiedenis interessant vindt ga dan zeker naar Juliette Gordon Low Historic District waar u interessante informatie krijgt en interessante exemplaren te zien krijgt.

Een zeer mooie natuur plek is Wormsloe Historic Site de bomen zijn naar elkaar toegegroeid zodat het als het ware een soort “dak” vormt. Hier kunt u zeer leuke foto’s maken op uw vakantie en lopen, bruiloften hier zijn ook mogelijk. Een ander interessant museum is Owens – Thomas House kom achter het verhaal van het huis en laat u zich verbazen.

Voor mooie kunstbeelden en schilderijen moet u naar Telfair Museums waar ze mooie kunstwerken tentoonstellen aan het publiek. Ook Chippewa Square is een zeer mooie natuur plek waar u zich kunt vermaken. In dit park is de scene opgenomen met Forrest Gump waar hij op het bankje zit en een doos chocolaatjes aanbiedt aan een vreemde. Hier moet u zeker heen gaan, een geweldig leuke ervaring om te zien.

SavannahSavannahSavannah