Plymouth

Plymouth

Plymouth is een zeer mooie plek in de staat Massachusetts dat vele leuke activiteiten te bieden heeft. Een interessante bezienswaardigheid van Plymouth dat u zeker moet bezoeken is de Plymouth Rock. Plymouth Rock is een steen, maar niet een gewone… ga naar Plymouth Rock en kom achter de interessante geschiedenis van de steen die terug dateert uit 1620. Wilt u meer te weten komen over Plymouth zelf? Ga dan naar Plimoth Plantation waar u interessante informatie krijgt en mooie exemplaren kunt bewonderen.

Bent u met kinderen naar Plymouth? Ga dan zeker naar Edaville Railroad. Bij Edaville Railroad kunt u thomas de trein zien! Zeer leuk voor het hele gezin. Het thema park heeft ook meer te bieden, ook meerdere treinen. Wilt u genieten van de zee? Ga dan naar Plymouth Harbor waar u langs het water kunt lopen en de zeelucht kunt ruiken. Wilt u naar iets bijzonders? Amerika’s oudste publieke museum is het Pilgrim Hall Museum. Een zeer bijzondere leuke ervaring waar u zeker heen moet gaan, het museum is geopend in 1824.

Een zeer mooi park is Pilgrim Memorial State Park, hier zijn er vele interessante bezienswaardigheden te bezoeken waaronder de Plymouth Rock dat ik eerder heb vermeld. Het park heeft prachtige beelden en gebouwen bij het water, u kunt hier rustig lopen en genieten. Bij Pilgrim Memorial State Park zit National Monument to the Forefathers, een national monument dat u zeker niet zult missen. Het beeld is vrij groot en zit midden in een grasveld. Plymouth is een zeer interessante en leuke vakantie bestemming.

Plymouth Plymouth Plymouth