New England

New England is gelegen in het noordoosten van de Verenigde Staten en wordt gevormd door 6 staten. Deze staten zijn Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island en Vermont. Alle staten hebben verschillende Karakters maar ontvangen veel bezoekers in elk seizoen. Elk seizoen brengt wel iets zoals de herfst kun je de bladeren zien verkleuren en in de winter is er een grote kans op sneeuw, ideaal voor de wintersporters onder ons. Zo is de lente ideaal voor de culterele uitstapjes en kun je in de zomer erop uit om van de overweldigende natuur te genieten.

De drukst bezochte maanden zijn van juni tot aan september, dit komt door de aangename temperatuur. Zo is juni vaak dat de natuur opbloeit en in september staat het vaak bekend om de Indian Summer.

Elke staat heeft wel iets te bieden, zo kun je in de staat Connecticut heerlijk geniet van de prachtige kustlijn en staat het echt bekend als hotspot voor zeilers. De Bekendste stad in de staat is New Haven. Ben je echt gesteld op de wintersport dan zijn de staten Vermont en New hampshire echt wat voor jou. De Groene heuvels veranderen in de winter in prachtige pistes, echt een walhalla voor de wintersporters. Daarnaast vind je hier ook veel pittereske stadjes.

Rhode island is de kleinste staat van Amerika en staat bekend net als veel andere staten om de de vele vuurtorens. Ook is deze staat zeergeschikt voor buiten activiteiten als fietsen en zeilen, New port wordt ook wel gezien als de zeilstad van de wereld.

Daarnaast heb je dan nog Maine dit is de staat met de minste bevolking. Maar staat bekend om de overweldigende natuur en de grimmege kustlijn. Wat je zeker niet mag missen het haven dropje Bar Harbor. And last but not least Massachusetts, deze staat heeft een van de bekendere steden als bosten. Wat een zeer belangrijke stad was voor de onafhankelijkheid van Amerika. Daarnaast vind je ook veel kleinere dorpjes en steden die zeker een bezoek waard zijn.

Kortom New England is zeer veelzijdig en bied voor alle doelgroepen wel iets. Wanneer je in Amerika kun je dan ook een mooie rondreis maken door deze regio.