Bennington

Bennington gelegen in het oosten van de Verenigde Staten in de staat Vermont, deze staat behoort ook wel tot het zo genoemde New England. De regio staat bekend om een haar charmante en historische gebouwen en dorpjes. Bennington is echter niet alleen een historisch juweeltje, maar ook elk seizoen de moeite waar om te bezoeken. Het is in 1761 gesticht en telt een inwoners aantal van circa 15.737 mensen. De stad staat bekend om de slag bij Bennington tijdens de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog.

Qua klimaat kent Bennington aangename zomerdagen met weinig neerslag en tussen de maanden mei en september is het gemiddeld 20 graden Celsius. De winters zijn daarintegen vaak kouder en er is een kans op sneeuwval aanwezig.

Bennington ligt circa op 3 rijden van de grotere steden als New York en Boston, hierdoor wordt het vaak aangedaan als tussen stop richting het noorden en of Canada. Wat ook tijdens een Combinatiereis Canada en Verenigde staten is Bennington een ideale tussenstop.

Als je van het buitenleven houdt, dan zul je  zeker verliefd worden op Bennington. Er zijn van allerlei buiten activiteiten te plannen, zoals wandelen, peddelen, vissen en mountainbiken zonder de stad te verlaten. Veel mensen bezoeken Bennington dan ook tijdens de zomer maanden. Maar ook tijdens de herfst en de winter is Bennington en zijn omving een prima vakantie bestemming, zo heb je kans in de herst op een prachtige nazomer ook wel bekend als ‘’Indiansummer’’. In de winter komen er veel mensen naar Bennington voor de wintersport in de Green Mountains.

Zoals eerder aangegeven is Bennington een prachtige bestemming en kun je het bezoeken in elk seizoen.