Baltimore

De staat Maryland heeft vele bekenede plaatsen waaronder Virginia, Washington D.C. Pennsylvania en Delaware, maar er is nog meer. Een mooie plek in Maryland is Baltimore, Baltimore heeft attracties, shops en leuke restaurants. U kunt hier het National Aquarium vinden, dit aquarium is zeer bekend bij bezoekers door de prachtige aquariums. Het is wel een beetje prijzig maar zeker waard wanneer u er bent, vooral de dolfijnshow. Zeer leuk om met kinderen heen te gaan en er een dagje van te maken. Als u naar een museum heen wilt dan is Walters Art Museum een goede optie. Walters Art Museum is een museum dat veel tentoonstelt van het jaar 1900, Het heeft ook een museumshop gebaseerd op wat er wordt tentoongesteld.

Als u van geschiedenis houdt dan wilt u zeker naar Fort McHenry. Fort McHenry is een oud fort die Baltimore in 1800 beschermde, het is nu een nationaal monument u kunt een bezoekje brengen en het bewonderen. Als u niet zo veel van historie houdt dan kunt u naar The Maryland Zoo in Baltimore. The Maryland Zoo in Baltimore is een dierentuin gelegen in Baltimore. Het is zeer leuk en er zijn verschillende interessante dieren, wanneer u met uw gezin op stap bent dan is dit zeer leuk voor vakantie.

Een leuk museum is de Port discovery museum. Het is gelegen in de oude vismarkt en is doelgericht voor kinderen. U kunt er zelfs een verjaardagsfeestje houden, er kunnen ook evenementen gehouden worden. Port Discovery Museum geeft zelf ook leuke leerzame evenementen, een plek waar u kinderen leren en plezier maken.