Rhode Island

Rhode Island is een staat in Amerika, Er zijn veel bijzondere plekken te bezoeken. The Breakers is er daar een van en is een landhuis. U kunt het zelfs van binnen bekijken, en door middel van audio kunt u er meer van te weten komen.  Een ander bekend landhuis is Marble House, het dient nu als museum. De vroegere eigenaren van het landhuis heetten William en Alva. William Kissam Vanderbilt Zijn oudere broer Cornelius Vanderbilt heeft The Breakers gebouwd. Naarmate de jaren heeft Alva een Chinees theehuis bij het Marble house erbij laten bouwen. 

Als u graag naar het strand wilt dan kan dat ook. Mohegan Bluffs is een prachtig strand waar u kunt picknicken. Als u liever in het park wilt wandelen dan kunt u naar Roger Williams Park, u kunt genieten van een prachtig uitzicht. Naast het park is er een dierentuin, Roger Williams Park Zoo. Heel erg leuk als u met kinderen naar Rhode Island gaat. Roger Wheeler State Beach is een ook een bekend strand. Hier kunt u lekker genieten van de zon en zwemmen in de zee.

Blithewold Mansion is een ook een van de bekende landhuizen. Het heeft een grote tuin met zeldzame planten. Erg mooi om doorheen te lopen. Als u toch meer van theater en show wilt zien dan kunt u naar Jane Pickens Theater. Jane Pickens Theater was eerst een kerk, en is later omgebouwd tot een theater.