Massachusetts

Massachusetts is een staat in Amerika, Het is niet zeer bekend maar toch interessant. Wanneer u naar Massachusetts gaat ga dan naar Cape Cod. Cape Cod is een mooie plek in de staat Massachusetts dat veel te bieden heeft. Als u voor rust komt dan is dit de plek voor u, Cape Cod heeft vele activiteiten waaronder de Cape Cod National Seashore. de Cape cod National Seashore is een prachtig stuk strand met een vuurtoren en wandelpad. Als u een monument wilt zien dan kunt u naar Pilgrim Monument, dit monument is zeer hoog en indrukwekkend. 

Als u een vuurtoren wilt zien dan kunt u naar Highland Light vuurtoren, Het is een vuurtoren in Truro het staat er een lange tijd en is nog steeds zeer mooi om te zien vooral het uitzicht. wilt u een museum of een tuin zien? Heritage Museums and Gardens is prachtig. In Heritage Museums and Gardens staan er groteske beelden en prachtige bloemen, zeer leuk om er een bezoekje te brengen. Als u wilt fietsen in de buurt van het strand dan is Cape Cod Rail Trail aangeraden, het is zeer verfrissend en een leuke activiteit om te doen. 

Nickerson State park is leuk om te kamperen, het is dichtbij het strand en omgeven door natuur. Als u een ander museum wilt bezoeken dan kunt u naar Whaling museum in Nantucket, dit museum gaat over walvissen. Een kenmerk ervan is dat er een groot skelet van een walvis hangt, het is zeer interessant om te zien.