Delaware

Delaware is een klein plaatsje met veel mogelijkheden, Delaware is de eerste staat die onafhankelijk werd. Het heeft vele museums waaronder Winterthur Museum. Winterthur Museum is een prachtig huis met een paar van de belangrijkste collecties van Amerika, het is ook voorzien van een bibliotheek en een grote tuin. Een ander museum is Delaware Art Museum, hier worden veel kunst exemplaren tentoongesteld. Voor het strand kan je naar Delaware Seashore, hier is het niet te druk wat voor veel mensen erg fijn is. Rehoboth beach is weer wat drukker maar heeft dan weer wat restaurantjes en winkels in de buurt. Dewey beach heeft veel sportgelegenheid en is meer voor feesten.

Een interessant fort dat je kunt bezoeken is Fort Delaware, heel groot en historisch. Een prachtig landgoed is Nemours Mansion and Gardens, het heeft een gouden fontein en eromheen veel mooie bloemen. Het landhuis zelf is ook prachtig gemaakt. Als je naar een dierentuin kan je  naar Brandywine Zoo, Brandywine zoo heeft veel verschillende dieren. Wilmington and Western Railroad is een treincompagnie, erg leuk om met kinderen heen te gaan en de treinen te bewonderen.

Als je naar nog een museum wilt dan kan je het Hagley Museum and Library bezoeken. Dit is een Technologie museum. Het gebouw zelf is mooi en er is veel te zien, ook dit museum heeft een grote bibliotheek. Als je trek krijgt dan kan je het beste naar Bridgeville gaan, hier hebben ze heerlijke koffietentjes, restaurants en leuke winkels. Voor een tussenstop om wat te eten, is Bridgeville erg geschikt. Het is er niet druk maar  je zult hier veel lokale bewoners tegen komen.