Connecticut

Connecticut is een plek wat tegen New York aan ligt. In Connecticut komen niet veel toeristen, hoewel het wel veel te bieden heeft. Voor de Beluga Walvissen moet je naar Mystic Aquarium, daar hebben ze prachtige vissen om te bewonderen. Neem ook een kijkje bij Mystic Sea Port voor de Mayflower II, een groot replica schip, het schip waarmee de Pelgrim Fathers naar Amerika gingen. Connecticut heeft een paar belangrijke universiteiten, waaronder Yale University. Dit is een beroemde universiteit waar je verschillende kanten op kan qua opleiding. Het is al in 1701 opgericht, je kunt het zelfs bezoeken als toerist zijnde. Als je toch op de Yale University bent neem ook een kijkje bij Yale University Art gallery, prachtige stukken kunst worden hier tentoongesteld.

Als je naar een ander museum wilt dan kan je naar Mark Twain House, de Mark Twain House was het huis van Mark Twain een erg bekende schrijver. Het huis kan je nog steeds bekijken, in de oude staat.  Wat ook mooi is om te zien is Gillette Castle State Park, dit is een park met een oud kasteel die je kunt bezoeken. Case Mountain is een ander mooi park waar je goed kunt  mountainbiken of wandelen. Als je geintereseert bent in zeevaart dan kunt u naar Submarine Force Library and Museum.

Voor winkelen en een lekker hapje eten kan je naar Historic Downtown Mystic, hier zijn er vele eetgelegenheden en winkels. Een aanrader is de Mystic Pizza, hij werd vertoond in een film met Julia Roberts en het schijnt heel lekker te zijn.