Salem

Salem is gelegen boven Boston, het is zeer bekend door de vroegere heksen executies, er staat een standbeeld van een heks die zwaait. Het standbeeld is de persoon Elizabeth Montgomery die de heks Samantha speelde in de serie bewitched. U kunt de Witch House bezoeken, een huis van een heksenjager genaamd Jonathan Corwin. Jonathan Corwin deed mee aan de beroemdste heksenjachten u kunt het huis in zijn oude glorie bewonderen en interessante informatie leren. Het is een beleving op uw vakantie dat u niet snel zult vergeten, Salem is een zeer historisch interessante plek. 

The Peabody Essex Museum zeer interessant museum met prachtige kunst dat wordt tentoongesteld, als u er met kinderen heengaat dan zullen die zich ook niet vervelen omdat er leuke speeltoestellen staan. Het museum heeft zeer interessante en prachtige schilderijen die zeer inspirerend zijn. Als u meer over heksen wilt weten ga dan zeker naar the witch museum met tentoonstellingen over de heksen vervolging. Voor een leuk attractiepark kunt u naar Canobie Lake Park zeer leuk voor kinderen. 

Voor een mooi park kunt u naar Salem Willows gaan, hier is er prachtig natuur bij zee. Zeer fijn wanneer u op vakantie bent en u wilt picknicken alleen of met andere mensen erbij, dit is zeker een plek om lekker tot rust te komen. House of the Seven Gables is een interessant museum over hoe het er vroeger uitzag, er zit ook een museum shop voor leuke souvenirs. Het museum laat vele interessante exemplaren zien en er is veel interessante informatie te ontdekken.