Richmond

Reacties zijn gesloten

Richmond is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Virginia, wat is gelegen aan de oostkust van de Verenigde Staten. Dwars door de stad stroomt de James River en in de stad zelf is een hoop te beleven. Er zijn veel interessante musea in de stad en er is een bruisend centrum.

Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Virginia Museum of Fine Arts. Dit is een van de grootste kunstmusea in de Verenigde Staten en telt een collectie van bijna 40.000 kunstwerken van over de hele wereld. Wilt u meer te weten komen over de geschiedenis van Richmond en de omgeving? Bezoek dan The Valentine in het centrum van de stad. Hier vertellen ze aan de hand van interessante tentoonstelling en rondleidingen de fascinerende verhalen uit de geschiedenis. Andere interessante musea in Richmond die u kunt bezoeken zijn het Virginia Holocaust Museum en het Virginia Museum of History & Culture.

Ga ook naar Belle Isle, gelegen in de James River in het midden van de stad. Op dit mooie eiland kunt u wandelen en er zijn meerdere mountainbikeroutes. Het wordt afgeraden om in de rivier te gaan zwemmen, maar u kunt wel zonnebaden aan de randen van het eiland.

Bent u met kinderen in Richmond? Dan zijn er ook een hoop leuke activiteiten die u met kinderen kunt ondernemen. Ga bijvoorbeeld naar Metro Richmond Zoo. Deze dierentuin ligt op ongeveer een halfuurtje rijden van Richmond. Ga ook naar het Children’s Museum of Richmond. Hier kunnen kinderen spelenderwijs een hoop opsteken over allerlei onderwerpen. Ga ook naar Kings Dominion. Dit pretpark ligt ten noorden van Richmond en biedt plezier voor het hele gezin!