Buffalo

Reacties zijn gesloten

Buffalo is een stad in de Amerikaanse staat New York. De stad heeft de afgelopen tijd flink in zichzelf geïnvesteerd en is nu een echte trekpleister. Een bezoek aan Buffalo is perfect te combineren met een reis naar de nabijgelegen Niagara Falls.

Bent u een liefhebber van kunst? Bezoek dan zeker het Albright Knox Art Gallery. Hier hebben ze een wereldberoemde kunstcollectie en zeer interessante tentoonstellingen. Maar let op: de Albright Knox Art Gallery is gesloten tot 2022 vanwege een renovering. Hierna wordt de kunstcollectie flink uitgebreid en wordt uw bezoek nog onvergetelijker.

Buffalo heeft ook meerdere interessante musea die u kunt bezoeken. Ga bijvoorbeeld naar de Theodore Roosevelt Inaugural National Historic Site als u geïnteresseerd bent in presidentiële geschiedenis. Bent u meer geïnteresseerd in de Tweede Wereldoorlog? Neem dan een kijkje bij het Buffalo and Erie County Naval & Military Park. Andere interessante musea die u kunt bezoeken zijn het Buffalo Niagara Heritage Village and Museum, het Buffalo History Museum en het Herschell Carrousel Factory Museum.

In en rond de stad zijn ook veel buitenactiviteiten mogelijk. Er zijn kilometerslange wandelpaden en er zijn mooie parken waar u kunt ontspannen. Aangezien Buffalo aan het water ligt zijn er ook veel activiteiten op het water mogelijk. Ga bijvoorbeeld kajakken of maak een boottocht over Lake Erie. Wilt u in een korte tijd veel van de stad zien? Dan kunt u een begeleide tour maken door de stad of zelf op pad gaan met de fiets.

Bent u een liefhebber van Amerikaanse sporten? Dan bent u in Buffalo op de juiste plek! Er zijn verschillende sportteams waarvan u een wedstrijd kunt bekijken. Ga bijvoorbeeld naar een ijshockeywedstrijd van de Buffalo Sabres of een honkbalwedstrijd van de Buffalo Bisons.