Providence

Reacties zijn gesloten

Providence is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Rhode Island en is een stad met een boeiende cultuur, levendige wijken en uitstekende horeca. Een unieke manier om Providence te ontdekken is door middel van een gondeltocht.

Downtown Providence is het kloppende hart van de stad. Hier vindt u fantastische restaurants, leuke winkels en prachtige historische architectuur. U kunt dit allemaal ontdekken doormiddel van de Downtown Historic Tour waar u al wandelend meer te weten komt over de geschiedenis van het centrum van de stad. Bezoek ook het Museum of Natural History & Planetarium. Dit natuurhistorisch museum biedt unieke, wetenschappelijke tentoonstellingen aan die boeiend zijn voor jong en oud. Bezoek ook het John Brown House Museum en krijg een uniek inkijkje in het leven van de mensen uit de 18e eeuw. Ga ook naar het RISD Museum en ontdek de meer dan 100.000 objecten die het museum te bieden heeft op het gebied van kunst en cultuur.

Een van de meest bezochte attracties van Rhode Island is Roger Williams Park Zoo. Deze dierentuin is een van de oudste van de Verenigde Staten en heeft veel verschillende soorten diersoorten die u kunt bekijken.

Wilt u een rondleiding krijgen door Rhode Island en tegelijkertijd comfortabel kunnen blijven zitten? Boek dan een tour bij Experience Rhode Island Tour en ontdek de staat onder begeleiding van een kundige gids die u allemaal weetjes en verhalen verteld over deze fantastische regio.

Providence is ook de thuishaven van verschillende sportteams waarvan u wedstrijden kunt bijwonen. Ga bijvoorbeeld naar het Dunkin’ Donuts Center voor een ijshockeywedstrijd van de Providence Bruins, of bezoek The Ryan Center voor een typische Amerikaanse basketbalwedstrijd.