Cleveland

Reacties zijn gesloten

Cleveland is een stad gelegen in de Amerikaanse staat Ohio. De stad ligt aan Lake Erie, vlakbij de grens met Canada. Cleveland is de tweede stad van Ohio en heeft een hoop te bieden.

Zo kunt u een bezoek brengen aan het Rock & Roll Hall of Fame. Hier vindt u onder andere een van de gitaren van John Lennon en gouden kettingen van Jam Master Jay. Er is niet alleen geschiedenis maar er worden ook jaarlijkse evenementen georganiseerd. Neem bijvoorbeeld het openluchtconcert wat elke zomer georganiseerd wordt. Bezoek ook de Cleveland Botanical Garden. Deze tuin bestaat sinds 1930 en is gevuld met de meest prachtige bloemen en planten van over de hele wereld.

Als u een liefhebber bent van kunst kunt u uw hart ophalen in Cleveland. Zo kunt u een bezoek brengen aan het Cleveland Museum of Art. Dit museum staat bekend als een van de beste en meest uitgebreide kunstmusea van de Verenigde Staten. Een ander bijzonder kunstmuseum is het Cleveland Museum of Contemporary Art. Kunt u geen genoeg krijgen van de cultuur in Cleveland? Ga dan ook naar het Cleveland Museum of Natural History. Wilt u even buiten de stad genieten van de natuur? Ga dan naar het Cuyahoga Valley National Park.

Bent u met kinderen in Cleveland? Dan is er ook genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld naar het Cedar Point Amusement Park of het Children’s Museum of Cleveland. Neem ze ook mee naar de Cleveland Metroparks Zoo. Bent u een liefhebber van sport? Ga dan absoluut naar een basketbalwedstrijd van de Cleveland Cavaliers. Dit is Amerikaanse topsport op zijn best en een unieke belevenis. Ga ook naar een honkbalwedstrijd van de Cleveland Indians.