Fayetteville

Reacties zijn gesloten

Fayetteville is een stad in de Amerikaanse staat North Carolina, in het oosten van de Verenigde Staten. De stad is centraal gelegen tussen de stad Charlotte en de oostkust met de Atlantische Oceaan. De stad heeft een van de grootste militaire basissen van het land.

De stad en haar omgeving kennen ook een rijke geschiedenis. Daardoor is er ook een gevarieerd aanbod aan musea die u kunt bezoeken. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Airborne and Special Operations Museum. Hier herbergen ze een uitgebreide collectie aan voorwerpen die de buitengewone prestaties van de Amerikaanse luchtmacht en de Special Operations-troepen hebben uitgevoerd. Ga ook naar het Museum of the Cape Fear, waar u meer te weten kunt komen over de uitgebreide geschiedenis van de regio. Er zijn zowel permanente als wisselende tentoonstellingen. Bent u met kinderen in Fayetteville? Neem ze dan mee naar het Fascinate-U Children’s Museum. Hier zijn allerlei interactieve exposities waarbij ze gestimuleerd worden creatief bezig te zijn. Ook kunnen ze in de rol van verschillende beroepen kruipen.

Fayetteville kent ook verschillende parken gewijd aan het Amerikaanse leger, zoals het North Carolina Veterans Park en het Arsenal Park.

Ten noorden van Fayetteville ligt het Carvers Creek State Park. Dit park staat bekend om de Long Valley Farm. In het park kunt u heerlijke wandelingen maken en genieten van de prachtige natuur. Fayetteville is gelegen aan de Cape Fear River. Het is mogelijk om hier met een kano of kajak overheen te varen. Dit is een erg leuke manier om de omgeving te verkennen.