Columbus

Columbus is een plaats in de Amerikaanse staat Ohio en is tevens ook de hoofdstad van de staat. Het is een levindige stad, dit komt voornamelijk door het grote aantal studenten wat in de stad verblijft. Hierdoor heeft de stad een van de grootste campussen van de Verenigde Staten.

Columbus staat bekend om de verscheidenheid van de wijken in stad, door de immigranten van eerder merk je deze tijd nog steeds de diversiteit.

Daarnaast heeft de stad een aantal fraaie museums wie de kunstscené goed vertegenwoordigen. Zo kunt u een bezoek brengen aan het Clumbus Musuem of Art, een museum wie over een grote collectie Europese en- Amerikaansekunst beschikt.

Zoals eerder benoemd heeft Columbus één van de grootste Campussen van het land, dit wordt ook wel University Area genoemd. Hierdoor is er een Bruisend studentenleven in de stad. Zo kunt u ook een rondleiding krijgen over de campus.

In het Northwest disrict vind u de wijk Dublin, wat de naam als doet zeggen vind u veel Ierse invloeden. Daarnaast is hier voor de echte dierenliefhebbers ook een Aquarium en de Columbus Zoo. De Dierentuin werd een aantal jaar geleden bekroond tot beste dierentuin van Amerika.

In het Northeast Dirisrict ligt het Franklin Park Consevatory, waar de echte floraliefhebber echt aan zijn of haar trekken toekomt. Het is namelijk een Botanische tuin met maarliefst 400 plantsoorten.

And last but not Least South District waar German Village ligt. Hier ziet u de Duitse invloeden voornamelijk terug komen. Daarnaast is er een Craft museum, wat de ambachtswerken laat zien.