Martha’s Vineyard

Martha’s Vineyard is een mooie plek in de staat Massachusetts dat vele leuke activiteiten te bieden heeft. Waar u zeker heen moet gaan wanneer u naar Martha’s Vineyard gaat is Gay Head Light. Gay Head Light is een mooie vuurtoren, leer over de geschiedenis en waar het voor staat. Wanneer u de vuurtoren bezoekt en naar boven gaat dan heeft u op de top een prachtig uitzicht over de natuur en de zee. Het is omgeven door veel mooi groen en rustgevendheid, zeker een aanrader om hier heen te gaan.

Vindt u geschiedenis interessant? Neem een bezoekje aan Flying Horses Cousel Martha’s Vineyard Museum waar u interessante informatie krijgt. Als u naar Martha’s Vineyard gaat wees dan zeker dat u naar de Flying Horses Carousel gaat. Wilt u mooie gebouwen zien? Ga dan naar Tabernacle in Oak Bluffs waar ze als het ware “speculaas huizen” hebben staan. De stijl is zeer bijzonder en mooi en zeker waard om er even langs te gaan.

In de buurt van Martha’s Vineyard ligt Inkwell Beach, de afstand is niet zeer ver en het strand is perfect om te zonnen en niks te doen. Als u een zon, zee, strand vakantie wilt ga dan zeker heir naartoe. Ook Wasque is een zeer mooi stuk strand waar u kunt relaxen en niks doen. Wilt u lekker in de natuur lopen en genieten van de zeelucht? Ga naar Ocean Park waar u zich kunt ontspannen en wandelen. U heeft hier ook de gelegenheid om te picknicken.