Philadelphia

Met zijn rijke historische erfgoed is Philadelphia een van de meest bezochte steden van de Verenigde Staten. Immers, zowel de Verklaring van Onafhankelijkheid als de Grondwet van de Verenigde Staten werden hier in Independence Hall ondertekend. Renaissance-man Benjamin Franklin noemde deze stad ooit zijn thuis. En voordat Washington D.C. zijn rol innam, was Philadelphia de hoofdstad van het land. Toch zit de stad nog lang niet vast in haar glorieuze verleden. Het Philly van vandaag is gevuld met opmerkelijke musea, een bruisend nachtleven, geliefde sportteams en een bloeiende restaurantscene die meer omvat dan alleen de alomtegenwoordige cheesesteak. Weet u niet zeker waar je je bezoek moet beginnen? Meld je aan voor een rondleiding en laat een local je rondleiden.

De beste tijd om Philadelphia te bezoeken is van maart tot mei, wanneer de stad ontdooit van de koude winter en gematigde kamerprijzen te vinden zijn bij de hotels. Bovendien zal een lentebezoek een uitbarsting van fotogenieke kersenbloesems rond de stad opleveren. Herfst en winter zijn de koudste en goedkoopste seizoenen om de Stad van Broederliefde te bezoeken. Het hoogseizoen is de zomer wanneer massa’s toeristen zwermen op locaties zoals Independence Hall en de Philadelphia Zoo.

De geschiedenis doordringt de belangrijkste bezienswaardigheden van Philadelphia: de grondleggers van Amerika ondertekenden hier in Independence Hall de Onafhankelijkheidsverklaring en in 1776 ging de Liberty Bell om de burgers op te roepen voor de eerste lezing van de Verklaring. Philly is ook de thuisbasis van het groene Fairmount Park en het bruisende Rittenhouse Square. Opmerkelijke musea zijn het vreemde Mutter Museum en het Philadelphia Museum of Art met zijn opmerkelijke collectie impressionistische kunst. Als je beperkte tijd hebt in de Stad van Broederliefde en alle belangrijke attracties wilt bezoeken, overweeg dan om je aan te melden voor een rondleiding.