Helen

Reacties zijn gesloten

Helen is een mooie plaats in Georgia dat vele leuke activiteiten te bieden heeft. Als u op vakantie naar Helen gaat dan wordt u niet teleurgesteld! In Helen hebben ze vele leuke bezienswaardigheden en parken waaronder Helen Water Park een leuk waterpark vooral wanneer u met het gezin gaat. Het waterpark heeft leuke faciliteiten te bieden waar u van kunt genieten waaronder een glijbaan. Wilt u liever niet in een zwembad maar liever in de natuur? Dat kan! Een deel van Helen Water park is het water park zelf en het andere deel heet Helen Tubing. Bij Helen Tubing gaat u het riviertje af waar u in rubberen boten zit. Het is een zeer leuke ervaring dat u zeker niet wilt gaan missen.

Dicht in de buurt van Helen ligt Smithgall Woods Conservation Area. Het zit zeer dicht in de buurt en het is het zeker waard om hier een bezoekje te brengen. Smithgall Woods Conservation Area is een prachtig natuurgebied waar u kunt wandelen, fietsen en genieten. U kunt van watervallen genieten en de prachtige plantensoorten die u voorbij ziet komen. Ook voor picknicken is het park zeker geschikt, een deel van het park is beschermd voor wilde dieren.

Wat zeer interessant en leuk is om mee te maken is Charlemagne’s kingdom. Een treinbaan versierd in Duitse stijl met kleine dorpen en meer, zoiets als dit heeft u niet gezien. Voor kunst kunt u naar Helen Arts & Heritage Center waar prachtige kunstwerken worden tentoongesteld. U kunt hier ook potten maken, en het biedt nog veel meer!